Telescopische glasbewassing Groningen

Met telescopische glasbewassing zorgt u voor kraakheldere ramen, ook op grote hoogtes. De uitschuifbare telescoopsteel maakt het mogelijk om ramen tot wel vijftien meter weer kraakhelder te maken. Door gedemineraliseerd water door de telescoopsteel te pompen bent u bij Bakker Schoonmaakbedrijf van streeploze en vlekvrije ramen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het laten reinigen van uw ramen op grote hoogte.

“Met telescopisch glasbewassing door Bakker Schoonmaakbedrijf bent u zeker van kraakheldere ramen, ook op grote hoogte!”

Wat is telescopische glasbewassing?

Glasbewassing is het bewassen van hoge ramen vanaf de grond, waarbij gebruik wordt gemaakt van een telescoopsteel met borstel. De telescoopsteel komt tot een hoogte van maar liefst 15 meter. Op deze manier kan elk raam en elke gevel op hoogte met gemak worden bewassen.

Glasbewassing door Bakker Schoonmaakbedrijf

Telescopische glasbewassing voert Bakker Schoonmaakbedrijf uit met behulp van specialistische reiniging. De uitschuifbare steel is voorzien van een borstel en een sproeisysteem. Hierdoor kan er gedemineraliseerd water naar de hooggelegen ramen worden gepompt, zodat deze grondig, streeploos en vlekvrij gereinigd kunnen worden. Het reinigen van hogere gebouwen, fabrieken en scholen wordt hierdoor een stuk eenvoudiger en kan efficiënt worden uitgevoerd. 

Waarom telescopische glasbewassing?

Allereerst wilt u natuurlijk dat uw huis, kantoor of bedrijfspand er mooi en verzorgd bij staat. Het is onderdeel van uw eigen identiteit of uw bedrijfsidentiteit, dit moet er gewoon goed en strak uit zien. Voor een verzorgde uitstraling is het ook belangrijk om de ramen en gevels die zich op hoogte bevinden, goed te laten reinigen. Het gebruik van een telescoopsteel glazenwasser is hiervoor ideaal. Wij kunnen namelijk vanaf de grond deze moeilijk bereikbare ramen en gevels voor u reinigen. Het huren van steigers of het beklimmen van wankele ladders is hierdoor dan ook niet meer nodig. Dit bespaart kosten en tijd! Maak de uitstraling van uw kantoor helemaal af door ook van binnen een schone en nette werkomgeving te creëren voor uw personeel. Wij helpen u graag met het schoonmaken van uw kantoor met onze diensten tapijtreiniging en kantoorschoonmaak

Met de telescopische glasbewassing door Bakker Schoonmaakbedrijf bent u verzekerd van snelle, efficiënte en goedkope reiniging van uw ramen, met een hygiënisch en stralend eindresultaat.

Waar wassen glazenwassers mee?

Alle schoonmaakbedrijven en glazenwassers gebruiken osmosewater, ook wel gedemineraliseerd of puur water genoemd. Osmosewater is gefilterd water en vrij van mineralen, virussen, medicijnen, zware metalen, bacteriën, pesticiden en vuildeeltjes. Naast dat osmosewater geen residu achterlaat op de ramen is het ook nog uiterst milieuvriendelijk.

Hoe vaak komt de glazenwasser?

Meestal kiest men ervoor om de ramen 2 tot 4 keer per jaar te laten bewassen. Gebouwen en woningen die dicht zijn gelegen bij wegen, fabrieken of zand worden sneller vies. In dat geval kun je ook kiezen voor maandelijkse glasbewassing.

Glasbewassing met een telescopische steel: hoe werkt het?

Glasbewassing met een telescoopsteel werkt eenvoudig. Het gedemineraliseerde water wordt door de steel gepompt naar de borstel toe, waarmee we het raam eerst voorspoelen. Vervolgens borstelen we de raampartijen grondig en nauwkeurig schoon, zodat vlekken verdwijnen. Om zeker te weten dat de ramen schoon zijn en dat er geen eventuele resten achterblijven, spoelen we na het borstelen de ramen na, wederom met gedemineraliseerd water.

Glasbewassing op maat

Doordat ieder gebouw anders is levert Bakker Schoonmaakbedrijf glasbewassing op maat.
Geen enkele glasbewassing klus is voor ons te moeilijk. Samen stellen we een op maat gemaakt plan voor glasbewassing van uw gebouw die volledig naar uw wens is. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw ramen en kozijnen jarenlang in uitstekende conditie blijven.

Wat kost een glazenwasser?

Doordat ieder gebouw anders is verschillende kosten van glasbewassing. Het hangt af van de grootte en de hoeveelheid ramen. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact met ons op via telefoon of e-mail.  

Telescopische glasbewassing Groningen en omgeving

Bent u op zoek naar een partner voor de reiniging van uw ramen? Bakker Schoonmaakbedrijf uit Groningen zorgt al jaren voor stralende ramen met telescopische glasbewassing. Zo leveren we glasbewassing door het hele noorden in de provincies: Groningen, Friesland en Drenthe. Naast glasbewassing bieden we ook andere diensten waaronder gevelreinigingspecialistische reiniging en oppervlaktebehandeling. Wij geven u gegarandeerd een streeploos en schoon resultaat. Met ruim 90 jaar ervaring en veel tevreden klanten weten we precies wat u verwacht. Wij helpen u graag bij iedere klus!  

Wat mag u verwachten van onze telescopische glasbewassing?

Bent u op zoek naar glasbewassing, maar zijn de ramen en gevels in uw pand maar moeilijk te bereiken? Dan is telescopische glasbewassing de oplossing. Wij helpen u graag!

Met ruim 90 jaar ervaring mag u altijd het beste resultaat verwachten. Door onze kennis op peil te houden, houden wij elke klant tevreden! Maar dit doen wij niet alleen met onze kennis, het beste materiaal en onze ervaring, maar ook dankzij onze gastvrijheid.

U mag bij ons niet alleen een goed eindresultaat verwachten, maar ook strakke communicatielijnen. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en precies weet waar u aan toe bent. Daarom stellen wij samen met u een plan op en houden wij u altijd op de hoogte. Zo staat u nooit voor verrassingen achteraf en bent u garant van het beste resultaat!

“Erg fijn schoonmaakbedrijf. De mensen zijn kundig en zeer secuur. Prettig om mee samen te werken! Ik kan Bakker schoonmaakbedrijf zeker aanraden.”

5/5
Jarik Oosting

“Bakker Schoonmaakbedrijf staat voor professionaliteit, vakkundige medewerkers en kwalitatief erg goed. Korte lijnen, direct schakelen, scherpe offertes en betrokken bij hun klanten!”

5/5
Jeanet De Groot

“Echt een fantastisch bedrijf, met zeer kundig en goed opgeleid personeel.”

5/5
Eddie de Vries

Ons Schoonmaakbedrijf

We zijn een hecht familiebedrijf gelegen aan de Friesestraatweg 428-1 te Groningen. Onze eerste schoonmaakklus dateert uit 1928. Wij kunnen u dan ook met trots zeggen dat vele klanten u de afgelopen jaren, sterker nog decennia, zijn voorgegaan. Wij zijn gespecialiseerd in het dagelijks schoonhouden van onder andere:

Meer informatie?

Wilt u gebruik maken van onze specialistische telescopische glasbewassing of één van andere diensten? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?