Tapijtreiniging

Tapijt reinigen zorgt ervoor dat u nog langer kunt genieten van het tapijt in uw  kantoor. Het regelmatig laten reinigen van uw tapijt geeft namelijk niet alleen een frisse uitstraling, u verlengt met tapijtreiniging ook de levensduur. Zo geniet u dus nog langer van een mooi en fris tapijt! Schoonmaakbedrijf Bakker helpt u met professionele tapijtreiniging op maat. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons op. 

“Tapijtreiniging verlengt de levensduur van uw tapijt!”

Professionele tapijtreiniging door Schoonmaakbedrijf Bakker

Wilt u professioneel uw tapijt laten reinigen? Bij Schoonmaakbedrijf Bakker bieden we diensten aan voor tapijtreiniging. Tapijtreinigen wordt ook wel vloerbedekking reinigen genoemd. Wanneer u ervoor kiest om uw vloerbedekking door ons te laten reinigen maken onze professionals samen met u een plan op maat.

Waarom uw tapijt laten reinigen?

Door periodiek uw tapijt / vloerbedekking te laten reinigen houdt u uw tapijt fris en schoon. Zo zullen vlekken worden verwijderd en voorkomt u onaangename geurtjes in uw huis of bedrijfspand. Door uw tapijt grondig te reinigen verwijderen onze professionals hardnekkig vuil en bacteriën.

Het proces van tapijtreinigen

De tapijtreiniging bestaat doorgaans uit het opzuigen van het vuil en stof dat in de loop der tijd in de vezels van het tapijt is gaan zitten. Ook worden hierbij de vezels van het tapijt grondig geborsteld waardoor hij weer zachter wordt en weer volledig tot zijn recht komt in uw woning of kantoor. Na deze eerste behandelingen worden de vlekken en bevuilde plekken in de vloerbedekking voorbehandeld met speciale reinigingsmiddelen. De vlekken in uw vloerbedekking maken zo geen schijn van kans! Tenslotte wordt het gehele tapijt met speciale reinigingstechnieken grondig gereinigd. Zo heeft u na een professionele reiniging weer een schoon, fris en stralend tapijt. 

Tapijtreinigen op maat

Bij Bakker Schoonmaakbedrijf kunt u ervoor kiezen om uw tapijt diep of licht te laten reinigen. Afhankelijk van het soort tapijt, de leeftijd van het tapijt en de tijd sinds de laatste reiniging bieden we u een passend advies. Of het nu gaat om het tapijt in uw woning of om tapijt op kantoor, onze professionals weten wat ze doen en zorgen voor een grondige reiniging van uw tapijt.

Professioneel uw tapijt laten reinigen? Of heeft u vragen over de reiniging van uw tapijt door Bakker Schoonmaakbedrijf? Neem contact op! 

Hoe vaak moet u uw vloerbedekking laten reinigen?

Bij normaal tot intensief gebruik van het tapijt, wordt het aangeraden om uw vloerbedekking 1x per jaar te reinigen. Bij intensief gebruik raden we aan om uw vloerbedekking 2x in het jaar professioneel te laten reinigen. Zo houd u uw tapijt vrij van bacteriën en kunt u zonder schaamte gasten blijven ontvangen in huis of op het kantoor.

Tapijt reinigen is duurzaam en milieuvriendelijk

Het laten reinigen van uw tapijt is een waardevolle investering en vaak vele malen goedkoper dan het vervangen van uw tapijt. Alleen de aanschaf van een nieuw tapijt is al een grote investering, om over het verwijderen van het oude en de plaatsing nog maar te zwijgen. Met vloerbedekking reinigen zorgt u ervoor dat uw tapijt er weer als nieuw uitziet, fris ruikt en u kunt er weer lange tijd mee vooruit. En dat alles voor een veel lagere prijs. Gelet op de kosten is de keuze tussen tapijtreiniging of het vervangen van uw tapijt dan ook niet lastig. Daarbij is professionele tapijtreiniging een duurzame en milieuvriendelijke manier om nog langer van uw tapijt te kunnen genieten. 

Laat uw vloerbedekking reinigen door professionals

Alle vloerbedekking gemaakt van stof kan worden gereinigd door Bakker Schoonmaakbedrijf. Of uw vloerbedekking nu hoogpolig is, laagpolig of ergens er daar tussen in? En of het nu in kantoor, in een vergaderzaal of in een school ligt. Onze professionals zorgen voor een schoon en fris resultaat. Wij hebben de kennis en kunde in huis om uw vloerbedekking op een juiste en verantwoorde manier te reinigen. Met professionele reinigingsmiddelen en technieken verwijderen de professionals hardnekkige vlekken en vieze luchtjes. Laat uw vloerbedekking reinigen door Bakker Schoonmaakbedrijf voor een uitstekend resultaat. Ga voor een optimaal resultaat op uw kantoor, vergaderzaal of school en laat uw luchtkanalen reinigen

Wat kost het om een tapijt te reinigen?

De kosten van tapijtreiniging hangen af van het aantal m² van het kantooroppervlakte. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact met ons op via telefoon of e-mail.

Tapijt reinigen in Groningen?

Bakker Schoonmaakbedrijf zit gevestigd in Groningen. Met onze jarenlange ervaring in tapijtreiniging zorgen we aldoor voor stralende schone vloerbedekkingen. Zo leveren we onze diensten, waaronder tapijtreiniging maar ook glasbewassing en gevelreiniging, voornamelijk in de Noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe. Heeft u vragen over het laten reinigen van uw vloerbedekking? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in Groningen.

Tapijtreiniging met verbluffend resultaat

Is uw tapijt toe aan een grondige reiniging? De professionals van Bakker Schoonmaakbedrijf staan voor u klaar. Zo bent u verzekerd van een professionele tapijtreiniging op maat. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op.

“Erg fijn schoonmaakbedrijf. De mensen zijn kundig en zeer secuur. Prettig om mee samen te werken! Ik kan Bakker schoonmaakbedrijf zeker aanraden.”

5/5
Jarik Oosting

“Bakker Schoonmaakbedrijf staat voor professionaliteit, vakkundige medewerkers en kwalitatief erg goed. Korte lijnen, direct schakelen, scherpe offertes en betrokken bij hun klanten!”

5/5
Jeanet De Groot

“Echt een fantastisch bedrijf, met zeer kundig en goed opgeleid personeel.”

5/5
Eddie de Vries

Ons Schoonmaakbedrijf

We zijn een hecht familiebedrijf gelegen aan de Friesestraatweg 428-1 te Groningen. Onze eerste schoonmaakklus dateert uit 1928. Wij kunnen u dan ook met trots zeggen dat vele klanten u de afgelopen jaren, sterker nog decennia, zijn voorgegaan. Wij zijn gespecialiseerd in het dagelijks schoonhouden van onder andere:

Bakker schoonmaakbedrijf staat voor u klaar

Bakker Schoonmaakbedrijf bestaat al ruim 90 jaar. Met deze ervaring en kennis is geen enkele schoonmaakklus ons te groot of te gek. Wij willen voor iedere klant een verantwoord, schoon en hygiënisch eindresultaat. Met onze strakke communicatielijnen weet u ook altijd waar u aan toe bent! U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. 

Meer Informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. Wij staan u graag te woord. Het is ook altijd mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen bij ons! 

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?