Papier, zeep en dispensers

Zeep-, papierdispensers en andere hygiëneproducten voor uw bedrijf

U wilt natuurlijk altijd graag een schoon huis of schone werkomgeving, maar ook graag dat alle producten voorradig zijn. Wij helpen u graag door een totaal oplossing! Naast onze werkzaamheden, leveren wij ook alle hygiëneproducten zoals;

  • Zeepdispensers.
  • Papierdispensers.
  • Poetsdoeken.
  • Non-wovendoeken.
  • Toiletpapier.
  • Zepen.

Zeep en papierdispensers

Zeep- en papierdispensers zijn de basis in elk toilet. Goede hygiëne voor u medewerkers is van belang voor de gezondheid. Er is een ruime keuze in merken en modellen waar u uit kunt kiezen. We helpen u graag met de juiste keuze, maar ook met uw voorraad. Waarschijnlijk vindt u het ook lastig om in te schatten hoeveel u nodig heeft. Dit kunt u niet goed inschatten zonder de nodige informatie. Daarom helpen u graag met de juiste berekening hiervoor. U wilt natuurlijk niet zonder zeep of papier zitten.

Schoonmaakproducten voor uw bedrijf

Naast zeep- en papierdispensers leveren wij u ook graag andere schoonmaakproducten, zoals non-wovendoeken en hand- en poetsdoeken. Zo heeft u altijd alles bij de hand om de omgeving schoon en hygiënisch te onderhouden. Ook hierbij geldt dat de voorraad van belang is. U wilt niet zonder zitten, maar natuurlijk ook niet dat u teveel heeft. Wanneer u teveel heeft dan loopt u de kans dat u teveel moet opbergen en het onnodig ruimte in beslag neemt.

Een juiste berekening voor de hoeveelheid hygiënische producten

Regelmatig horen wij van onze klanten dat het lastig is om in te schatten hoeveel papier- en zeepverbruik er is. Het komt dan ook regelmatig voor dat klanten op het laatste moment producten bestellen. Of juist een te grote voorraad bestellen om te voorkomen dat ze te weinig hebben. Toch is de juiste voorraad niet alleen handig voor u, maar ook voor een groothandel. Zij kunnen dan beter calculeren hoeveel zij moeten produceren.  Dit vormt dan ook de reden dat onze leverancier voor u een handige verbruiksberekening heeft ontwikkeld.Het is vervelend wanneer u bepaalde producten niet op voorraad heeft, zeker als het toiletpapier of papieren handdoekjes betreft. Een te grote voorraad is ook niet praktisch. Het neemt niet alleen veel ruimte in beslag, maar kost ook geld.

Dankzij de samenwerking met onze leverancier kunnen wij een adequate inschatting maken, hoeveel u gaat verbruiken. Op basis van onze klantendata hebben wij een verbruiksberekening ontwikkeld. Hierdoor zijn wij in staat te berekenen hoeveel uw bedrijf of instelling verbruikt in een bepaalde periode. Zo koopt u nooit teveel handdoeken, zeep of toiletpapier. Dit bespaart u geld en natuurlijk ook onnodige opslag van deze producten

Zeep-, papierdispensers, poetsdoeken, toiletpapier bestellen

Bent u nieuwsgierig wat voor u de juiste hoeveelheid is? Neem dan zeker contact met ons op voor een berekening op maat. We helpen u graag!

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?