Interieurverzorging

Interieurverzorging draait om de verzorging en schoonmaak van het interieur. We weten allemaal dat je lekker werkt in een schone omgeving. Zowel  op kantoor als op scholen, is een schone omgeving ontzettend belangrijk. Een schone en opgeruimde omgeving maakt mensen blij, rustig en productiever. Bovendien oogt een opgeruimde en schone omgeving vele malen professioneler.

"Een gezond en opgeruimd leven dankzij interieurverzorging van Bakker Schoonmaakbedrijf.”

Interieurverzorging door Bakker Schoonmaakbedrijf Groningen

Het belang van een schone en opgeruimde omgeving mag duidelijk zijn, maar niet iedereen maakt voor zijn plezier schoon. Daarnaast schiet het voor vele mensen er bij in. Met een drukke baan en andere activiteiten, wordt schoonmaken soms wat vergeten. Bakker Schoonmaakbedrijf helpt u graag met interieurverzorging, zowel thuis(tijdelijk even geen particulieren), als op kantoor.

Welke werkzaamheden vallen onder interieurverzorging?

Interieur verzorging is met name het schoon houden van de leef- of werkomgeving. Door dit dagelijkse en periodiek te doen, houdt u een opgeruimde en frisse omgeving.

Werkzaamheden die hier onder vallen voor uw leefomgeving zijn;

 • Afstoffen en zuigen van het huis.
 • Verschonen van bedden.
 • Strijkgoed.
 • Sanitair en keuken schoonmaken.
 • Ramen wassen.

Wilt u interieurverzorging inzetten voor uw kantoor? Dan doen wij werkzaamheden, zoals:

 • Schoonmaak van bureaus, tafels, kasten, deuren, radiatoren, randen en vensters en dergelijke.
 • Schoonmaak van alle vloeren (stofzuigen en dweilen).
 • Schoonmaak van de kantine.
 • Schoonmaak van het sanitair.
 • Afnemen van bijvoorbeeld computers, muizen en toetsenborden.
 • Verwijderen van spinrag.
 • Papier- en afvalbakken legen.

De werkwijze van Bakker Schoonmaakbedrijf bij interieurverzorging

Iedereen heeft andere wensen en behoeftes. Daarom passen wij uiteraard alle werkzaamheden daarop aan. Samen met u bespreken we een plan waar u tevreden mee bent. Geen enkele schoonmaakklus is ons te ingewikkeld. Of het nu gaat om kauwgom verwijdering, tapijtreiniging of glasbewassing. We kunnen helpen met elke klus.

Dankzij interieurverzorging komt u thuis in een schoon en opgeruimd huis, kantoor, school of welke omgeving dan ook. Wij helpen u alles spic en span te maken.

Bakker Schoonmaakbedrijf inzetten voor interieurverzorging

Interieurverzorging inzetten van Bakker Schoonmaakbedrijf geeft u een schoon en hygiënisch eindresultaat! Met ruim 90 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare en specialistische partner voor u. U mag van ons ook niets meer verwachten dan een perfect eindresultaat. Daarnaast houden wij altijd rekening met uw wensen en eisen.

Uw wensen worden geïnventariseerd. Hierbij hanteren wij strakke communicatielijnen. We zetten een plan op en werken voor het beste eindresultaat.

“Erg fijn schoonmaakbedrijf. De mensen zijn kundig en zeer secuur. Prettig om mee samen te werken! Ik kan Bakker schoonmaakbedrijf zeker aanraden.”

5/5
Jarik Oosting

“Bakker Schoonmaakbedrijf staat voor professionaliteit, vakkundige medewerkers en kwalitatief erg goed. Korte lijnen, direct schakelen, scherpe offertes en betrokken bij hun klanten!”

5/5
Jeanet De Groot

“Echt een fantastisch bedrijf, met zeer kundig en goed opgeleid personeel.”

5/5
Eddie de Vries

Ons Schoonmaakbedrijf

We zijn een hecht familiebedrijf gelegen aan de Friesestraatweg 428-1 te Groningen. Onze eerste schoonmaakklus dateert uit 1928. Wij kunnen u dan ook met trots zeggen dat vele klanten u de afgelopen jaren, sterker nog decennia, zijn voorgegaan. Wij zijn gespecialiseerd in het dagelijks schoonhouden van onder andere:

Interieur verzorging voor elke sector uit Groningen

Onze dienstverlening is breed. Dankzij onze ervaring en kennis kunnen wij elke sector tot dienst zijn. Het maakt dus niet uit of u een particuliere of zakelijke partner bent. Bakker Schoonmaakbedrijf kan u zeker helpen met elke schoonmaakklus. 

Meer Informatie over interieurverzorging?

Wilt u graag meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer! Uiteraard is het ook mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen bij ons.

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?