Schoonmaak van scholen in Groningen

Ga voor een opgeruimde, hygiënische en veilige leeromgeving van kinderen met de schoonmaak van scholen door Bakker Schoonmaakbedrijf. Kinderen zijn de hele dag druk in de weer, raken van alles en iedereen aan en zijn in grote groepen bij elkaar. School moet daarom een schone en hygiënische plek zijn, waar een kind lekker kind kan zijn. Met onze scholen schoonmaak bent u verzekert van een schone en hygiënische leeromgeving voor de leerkrachten en de kinderen. Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan! 

"Een schone en hygiënische leeromgeving draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen”

Specialistische schoonmaak scholen

Een schone en opgeruimde omgeving is enorm belangrijk in een kinderrijke omgeving, zoals scholen en kinderdagverblijven. Goede hygiëne is belangrijk voor de leerprestaties van de kinderen en voor de gezondheid van iedereen op school. Toch is de schoonmaak van scholen niet gemakkelijk. Op school zijn dagelijkse honderden kinderen en docenten die allemaal gebruik maken van alle faciliteiten en de sanitaire voorzieningen.

De schoonmaak van een school vereist dan ook een planmatige en doelgerichte aanpak. Niets mag over het hoofd worden gezien. Denk eens aan alle tafeltjes, de ramen, boeken, speeltoestellen en speelgoed in de klassen. Maar ook de gemeenschappelijke ruimtes, hallen, lerarenkamers en toiletten moeten grondig schoon worden gemaakt. Met de specialistische scholen schoonmaak door Bakker Schoonmaakbedrijf bent u verzekerd van een schone, hygiënische leeromgeving voor de kinderen en docenten. 

Schoonmaakwerkzaamheden in de school

Een schone omgeving heeft een positief effect op zowel de kinderen, als de leraar. Rommel en viezigheid vermindert de productiviteit en voelt niet prettig aan. Hoewel een schone leeromgeving belangrijk is, is het soms lastig te waarborgen. Een school wordt intensief gebruikt en rommel of viezigheid kun je niet voorkomen. Bakker Schoonmaakbedrijf voert de schoonmaak van scholen professioneel en grondig aan. Werkzaamheden die wij onder andere verrichten in scholen zijn:

Naast deze werkzaamheden zijn er nog veel meer andere specialistische schoonmaakwerkzaamheden die wij voor u en uw school kunnen uitvoeren zoals het reinigen van luchtkanalen. Daarnaast bieden wij ook schoonmaakdiensten voor buiten de school zoals gevelreiniging of oppervlaktebehandeling. Wij leveren maatwerk en passen onze werkzaamheden aan op uw wensen en behoeften. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Schoonmaak van scholen door Bakker Schoonmaakbedrijf

De schoonmaak van elk schoolgebouw moet secuur gebeuren. Bakker Schoonmaakbedrijf begrijpt dat maar al te goed en weet het belang van een schone en fijne leeromgeving. Al meer dan 90 jaar leveren wij het beste resultaat. Dankzij onze kennis en ervaring creëren wij een omgeving waar leerlingen en docenten graag zijn. Door de schoonmaak van uw school uit te besteden aan Bakker Schoonmaakbedrijf bent u verzekerd van een betrouwbare schoonmaakpartner, die een hygiënische en veilige leeromgeving voor de kinderen net zo belangrijk vindt als u zelf. 

Bakker gaat verder dan het schoonmaken van scholen

Bakker Schoonmaakbedrijf gaat graag een stapje verder. Een schone leeromgeving is natuurlijk niet compleet zonder de nodige planten. Ze zorgen voor schone en frisse lucht en creëren daarnaast natuurlijk een mooie en fijne uitstraling. Ideaal om de leeromgeving van kinderen een extra boost te geven. Ook voor het verzorgen van uw planten bent u bij Bakker Schoonmaakbedrijf aan het goede adres. Naast de verzorging van planten en het schoonmaken van uw school, bieden wij ook conciërgediensten aan, zoals post en technische klusjes. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Professionele schoonmaak van scholen

De schoonmaak van onderwijsinstellingen, zoals basisscholen en middelbare scholen is een intensieve klus. Die bestaan uit zowel dagelijkse, als periodieke klussen. Het is fijn als iemand overzicht behoudt voor u. Daarnaast is het ook fijn als iemand verstand van zaken heeft, zodat hij u precies kan helpen bij het structureren van deze grote klus. Bakker Schoonmaakbedrijf kan u helpen bij de schoonmaak van uw onderwijsinstelling met meer dan 90 jaar ervaring en kennis.

Wij begrijpen maar al te goed dat u niet zomaar een school schoonmaakt. Het bestaat uit verschillende onderdelen, die allemaal even belangrijk zijn. Daarom helpen wij u graag om dit structureren. Wij willen niet alleen professioneel en hygiënisch werk afleveren, maar hechten ook waarde aan goede communicatie met u. Wij vinden het belangrijk dat u precies weet, wat u kunt verwachten en ook precies weet waar u aan toe bent.

Bent u nieuwsgierig welke diensten wij voor u kunnen leveren? Neem vrijblijvend contact met ons op! We stellen graag met u een passend plan op of maken een vrijblijvende offerte voor u.

“Erg fijn schoonmaakbedrijf. De mensen zijn kundig en zeer secuur. Prettig om mee samen te werken! Ik kan Bakker schoonmaakbedrijf zeker aanraden.”

5/5
Jarik Oosting

“Bakker Schoonmaakbedrijf staat voor professionaliteit, vakkundige medewerkers en kwalitatief erg goed. Korte lijnen, direct schakelen, scherpe offertes en betrokken bij hun klanten!”

5/5
Jeanet De Groot

“Echt een fantastisch bedrijf, met zeer kundig en goed opgeleid personeel.”

5/5
Eddie de Vries

Ons Schoonmaakbedrijf

We zijn een hecht familiebedrijf gelegen aan de Friesestraatweg 428-1 te Groningen. Onze eerste schoonmaakklus dateert uit 1928. Wij kunnen u dan ook met trots zeggen dat vele klanten u de afgelopen jaren, sterker nog decennia, zijn voorgegaan. Wij zijn gespecialiseerd in het dagelijks schoonhouden van onder andere:

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?