Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij Bakker Schoonmaakbedrijf? Dat kan! Om een offerte op te stellen, vragen we u in het formulier hieronder om een aantal gegevens. Allereerst vragen we u om uw (bedrijfs)naam en uw e-mailadres, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Heeft u liever telefonisch contact met ons, dan is het ook mogelijk om uw telefoonnummer in het formulier achter te laten.

Verder vragen wij u om een duidelijke offerteomschrijving in te vullen. Hierin vragen wij informatie over uw bedrijf, maar ook een specificatie van de werkzaamheden die u van ons verlangt. Van kantoorschoonmaak tot gevelreiniging; we zijn bij Bakker Schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in reiniging op velerlei gebieden. Wilt u liever eerst wat meer informatie over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje bij de schoonmaakdiensten die wij aanbieden.

Op basis van de gegevens uit het formulier, stellen wij een duidelijke offerte voor u op. Uiteraard wordt de door u verstrekte informatie hierbij zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Na het berekenen van de kosten en het opstellen van de offerte, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Hierna volgt er eventueel een persoonlijk gesprek, waarin we het complete plaatje met u doornemen.

Heeft u nog een vraag over het aanvragen van de offerte? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 050-5732727 of per e-mail via info@bakkerschoonmaakbedrijf.nl.

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?