Diensten

Jarenlang ervaring

Bakker Schoonmaakbedrijf is uw partner voor schoonmaakdiensten.
Ons personeel is gespecialiseerd in het dagelijks schoon houden van onder andere:

Kantoren

In een schoon kantoor is het aangenaam en prettig werken. Bakker Schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat uw kantooromgeving altijd op-en-top schoon is en blijft. Schoonmaken is echter niet het enige wat we in de vingers hebben. Wij kunnen namelijk ook zorgen voor het beheer van uw bedrijfskantine, postkamer en binnen en buiten beplanting.

Kortom, uw hygiëne zijn onze zorgen.

Fabrieken

Voor het schoonmaken van fabrieken kijken wij op maat naar de beste methode om dit te realiseren. Zo stellen wij samen met u het plan van aanpak op om zo doelgericht en efficiënt te werk te kunnen gaan. Niemand anders dan u kent immers de fabriek zo goed. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen wij rekening houden met alle mogelijke obstakels die komen kijken bij het schoonmaken en schoonhouden van een fabriek.

Kortom, geen fabriek is voor ons te groot door onze doelgerichte aanpak.

Tapijtreiniging

De uitstraling van uw pand begint met een mooi, schoon en fris tapijt. U kunt een klant namelijk niet slechter ontvangen dan hem over een vies tapijt te laten lopen. Het regelmatig reinigen van uw tapijt is dus geen verkwistende uitgavenpost. Sterker nog, door het regelmatig laten reinigen wordt slijtage beperkt en gaat uw tapijt langer mee. Wij gaan zorgvuldig en precies te werk. Wilt u meer informatie over het laten reinigen van uw tapijt, schroom niet om met ons contact op te nemen.

Kortom, wij houden uw tapijt in leven.

Telescopische Glasbewassing

Uw pand is tevens uw visitekaartje. Een klant moet zich in uw pand vertrouwd voelen en overtuigd raken van de kwaliteit van uw bedrijf. Als een klant niet door uw ramen kan kijken vanwege viezigheid, staat u gelijk 1-0 achter. Dat zou een goede reden kunnen zijn om uw ramen aan onze professionele glazenwassers over te laten. Wij komen met ons telescopische systeem, waar wij vanaf de grond tot 15 meter hoogte uw ramen kunnen wassen. Heeft u meer informatie nodig, neem dan gerust contact met ons op.

Deze ultramoderne techniek maakt het mogelijk voor de glazenwasser om op moeilijk en onbereikbare plaatsen te komen. Door de opdroging van het osmose water worden de ramen schoon en drogen deze vlekkeloos op, zelfs in het directe zonlicht.

Kortom, wij houden uw ramen fris.

Oplevering schoonmaak

Naast dagelijkse en periodieke interieurverzorging verricht Bakker Schoonmaakbedrijf ook eenmalig schoonmaakwerk. Hierbij kunt u denken aan interne verhuizingen, mutaties van woningen of bedrijfsgebouwen, etc. Bij de oplevering van nieuwbouwwoningen of nieuwe bedrijfspanden is het wassen van de ramen, een goede reiniging van de vloeren en kalkverwijdering van tegels vaak geen overbodige luxe. Een frisse start maakt u immers het best in een schoon pand. Hiervoor kunt u een beroep doen op onze gespecialiseerde opleveringschoonmaakdienste.

Kortom, wij zetten voor u de puntjes op de ‘i’ voor een frisse start.

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?