Conciërgediensten Groningen

De conciërge is een aanspreekpunt voor alle bezoekers en het personeel van elk bedrijf of school. De werkzaamheden van de conciërge zijn talrijk. Denk aan het signaleren en doorgeven van werkzaamheden voor derden, zoals verwijdering van graffiti. Maar hij voert natuurlijk ook klein onderhoud uit, zoals het vervangen van lampen en postbeheer. Bakker Schoonmaakbedrijf levert naast vele schoonmaakwerkzaamheden ook conciërgediensten voor uw bedrijf of school. Zo krijgt u een compleet plaatje.

“Van glasbewassing tot interieurschoonmaak!”

Welke conciërgediensten voert Bakker Schoonmaakbedrijf uit?

Bakker is een betrouwbaar en gespecialiseerd schoonmaakbedrijf. Met onze ervaring en kennis voeren wij verscheidene conciërgediensten uit voor u, zoals:

  • Postbeheer.
  • Hulp met binnen- en buitenbeplanting.
  • Schoonmaak van kantines.
  • Aanvullen van producten in de kantine/vergaderruimte/schoollokaal.

Afhankelijk van uw wensen maken wij een plan op maat voor u. Uiteraard voeren wij ook graag allerlei schoonmaakwerkzaamheden uit, naast deze conciërgediensten. Bovendien hoeft u in dit geval geen derde in te schakelen voor bijvoorbeeld grote schoonmaakklussen. Wij nemen deze graag op ons.

Complete service naast onze schoonmaakwerkzaamheden

Met deze conciërgediensten leveren wij een complete service, naast onze schoonmaakwerkzaamheden. Wij begrijpen maar al te goed dat u liever niet meerdere bedrijven inhuurt voor elke klus. Dankzij deze diensten hoeft u dat ook zeker niet te doen. Met onze kennis en ervaring hebben wij ons gespecialiseerd in verscheidene werkzaamheden, zodat wij u geheel ten dienst kunnen staan.

Meer informatie over onze conciërgediensten

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u graag meer informatie over onze conciërgediensten? Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u. Uiteraard is ook mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen.

“Erg fijn schoonmaakbedrijf. De mensen zijn kundig en zeer secuur. Prettig om mee samen te werken! Ik kan Bakker schoonmaakbedrijf zeker aanraden.”

5/5
Jarik Oosting

“Bakker Schoonmaakbedrijf staat voor professionaliteit, vakkundige medewerkers en kwalitatief erg goed. Korte lijnen, direct schakelen, scherpe offertes en betrokken bij hun klanten!”

5/5
Jeanet De Groot

“Echt een fantastisch bedrijf, met zeer kundig en goed opgeleid personeel.”

5/5
Eddie de Vries

Laat Bakker Schoonmaakbedrijf u ook helpen met:

We zijn een hecht familiebedrijf gelegen aan de Friesestraatweg 428-1 te Groningen. Onze eerste schoonmaakklus dateert uit 1928. Wij kunnen u dan ook met trots zeggen dat vele klanten u de afgelopen jaren, sterker nog decennia, zijn voorgegaan. Wij zijn gespecialiseerd in het dagelijks schoonhouden van onder andere:

Met onze conciërgediensten staan wij klaar voor elke sector

Bakker Schoonmaakbedrijf begrijpt maar al te goed dat u geen zin hebt om overal diensten uit te besteden. Dankzij onze conciërgediensten krijgt u het complete plaatje. We maken u het graag zo gemakkelijk mogelijk.

Wij helpen u aan een schoon, verantwoord en hygiënisch eindresultaat

Meer Informatie

Wilt u weten wat Bakker Schoonmaakbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. We bespreken graag de mogelijkheden met u. U mag ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen bij ons!

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?