Industriële schoonmaak Groningen

Het schoonmaken van fabrieken, magazijnen of een warehouse vergt een deskundige aanpak. U heeft te maken met verschillende voorschriften en procedures en wil bovendien niet dat er werkzaamheden stil komen te liggen. Daarom is een snelle en specialistische industriële reiniging van belang. Wij helpen u graag met een schoon, hygiënisch en verantwoord resultaat, uiteraard met respect voor uw werkzaamheden, voorschriften en procedures. 

"Een schone omgeving voor uw producten en medewerkers”

Industriële reiniging voor fabrieken

Industriële reiniging is ontzettend belangrijk. Allereerst draagt het bij aan een productieve werking van uw machines, producten en diensten. Daarbij is een schone omgeving essentieel voor u en uw collega’s. Niemand wil werken in een vieze fabriek of vies magazijn. Met een schone en nette werkplek stimuleert u uw werknemers en zorgt voor een professionele uitstraling.

Alle schoonmaakwerkzaamheden voor fabrieken en magazijnen moeten secuur gebeuren. Met 90 jaar ervaring in de schoonmaak helpen wij u graag. Wij voeren deze werkzaamheden uit met zorg en kennis, zodat u garant staat van een goed en hygiënisch resultaat.

Een schoonmaakplan op maat voor elke industrie

Elk bedrijf is anders en uw diensten of producten zijn ook uniek. Hierom bespreken we, voordat wij aan de slag gaan, eerst alle werkzaamheden met u. Samen met u nemen we de voorschriften en procedures door en denken we met u mee over een passend schoonmaakplan. Ook bekijken wij welke tijden geschikt zijn voor de schoonmaak van uw fabriek, magazijn of warehouse, om uw werkzaamheden niet te verstoren. Op basis van alle benodigde informatie maken wij een plan op maat.

Industriële reiniging in Groningen

Wij vinden het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent. We bespreken uitgebreid het plan van aanpak met u en houden de communicatielijnen strak. Ook houden we u regelmatig op de hoogte van de werkzaamheden en planning. Bakker Schoonmaakbedrijf is gevestigd in Groningen en leveren voornamelijk diensten in de noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe. Heeft u vragen over industriële schoonmaak? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Waarom Bakker Schoonmaakbedrijf voor industriële reiniging?

Bakker Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in industriële schoonmaak maar levert ook andere diensten zoals: luchtkanaalreiniginggevelreinigingglasbewassing en tapijtreiniging. Met meer dan 90 jaar ervaring binnen diverse schoonmaaksectoren hebben wij een team aan professionals met veel kennis op het gebied van schoonmaak. Wij leveren kwaliteit en veiligheid en hygiëne staan altijd voorop!

Meer informatie over industriële schoonmaak?

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen of welke werkzaamheden wij allemaal uitvoeren? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

“Erg fijn schoonmaakbedrijf. De mensen zijn kundig en zeer secuur. Prettig om mee samen te werken! Ik kan Bakker schoonmaakbedrijf zeker aanraden.”

5/5
Jarik Oosting

“Bakker Schoonmaakbedrijf staat voor professionaliteit, vakkundige medewerkers en kwalitatief erg goed. Korte lijnen, direct schakelen, scherpe offertes en betrokken bij hun klanten!”

5/5
Jeanet De Groot

“Echt een fantastisch bedrijf, met zeer kundig en goed opgeleid personeel.”

5/5
Eddie de Vries

Ons Schoonmaakbedrijf

We zijn een hecht familiebedrijf gelegen aan de Friesestraatweg 428-1 te Groningen. Onze eerste schoonmaakklus dateert uit 1928. Wij kunnen u dan ook met trots zeggen dat vele klanten u de afgelopen jaren, sterker nog decennia, zijn voorgegaan. Wij zijn gespecialiseerd in het dagelijks schoonhouden van onder andere:

Bakker Schoonmaakbedrijf staat klaar voor elke sector

Wij staan klaar voor zowel zakelijke, als particuliere klanten. Van kantoorschoonmaak tot aan fabrieksschoonmaak. Wij regelen dat elke werk- of leefomgeving schoon en hygiënisch is.

Met onze kennis en ervaringen helpen wij graag elke sector.

Meer Informatie?

Is uw fabriek, magazijn of warehouse toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag met een passend plan. Uiteraard mag u ook vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons!

 

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?