Sanitaire voorzieningen

"Hulp voor elk bedrijf"

Sanitaire voorzieningen en onderhoud

Schone sanitaire voorzieningen zijn ontzettend belangrijk. Ze dragen bij aan de gezondheid van uw klanten en medewerkers. Een schoon toilet is niet alleen fijn, belangrijk voor uw gezondheid, maar ook onderdeel van uw visitekaartje. Niemand wil op een vies toilet zitten. Maar alleen een schoon toilet voldoet niet. Ook de andere voorzieningen, zoals handdoeken, de wastafel en zepen moeten goed zijn. Alleen dan voldoe je aan goede hygiëne in deze ruimte.

Dieptereiniging van de sanitaire ruimte

In elk bedrijf, thuis of op elke school wordt de sanitaire ruimte veelvuldig gebruikt. Voor de gezondheid is het belangrijk dat deze ruimte goed wordt gereinigd. Bakker Schoonmaakbedrijf helpt u graag met de reiniging van deze ruimte. Onze medewerkers leveren u graag een hygiënisch en goed resultaat op, zodat we samen ziekte voorkomen.

Sanitaire benodigdheden

en schone ruimte is het halve werk. We leveren u graag het complete plaatje. Daarom helpen wij u ook graag met sanitaire benodigdheden. U kunt bij ons terecht voor:

  • Zeepdispensers.
  • Papierdispensers.
  • Toiletpapier.
  • Zepen

Uiteraard kunnen wij u ook helpen met andere voorzieningen. We hebben de juiste contacten in huis om u daarbij te helpen.

Lees hieronder meer over onze andere diensten.

“Erg fijn schoonmaakbedrijf. De mensen zijn kundig en zeer secuur. Prettig om mee samen te werken! Ik kan Bakker schoonmaakbedrijf zeker aanraden.”

5/5
Jarik Oosting

“Bakker Schoonmaakbedrijf staat voor professionaliteit, vakkundige medewerkers en kwalitatief erg goed. Korte lijnen, direct schakelen, scherpe offertes en betrokken bij hun klanten!”

5/5
Jeanet De Groot

“Echt een fantastisch bedrijf, met zeer kundig en goed opgeleid personeel.”

5/5
Eddie de Vries

Het complete plaatje voor elke klant

Wij begrijpen maar al te goed dat u liever niet verschillende bedrijven inhuurt voor één taak. Dit maakt het onnodig ingewikkeld. Daarom helpen u graag met alle taken op het gebied van schoonmaak. Van papier- en zeepdispensers in uw sanitaire ruimte tot aan de conciërgediensten. Zo maken wij het u gemakkelijk. U neemt namelijk bij één bedrijf alle diensten af die u nodig heeft.

Met onze ervaring van 90 jaar mag u altijd het beste resultaat verwachten en wij zetten graag dat stapje extra voor u. Onze ervaring in de schoonmaak geeft u niet alleen een schoon en hygiënisch resultaat. Wij denken graag met u mee en zorgen er graag voor dat alle communicatie duidelijk is. Daarom maken wij altijd een duidelijk plan en bent u altijd op de hoogte van alle werkzaamheden. Dat is nog eens een compleet plaatje!

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?