Bouwoplevering Groningen

Bij de oplevering van bouwprojecten wilt u als aannemer natuurlijk een topresultaat leveren aan de opdrachtgever. Met de bouwschoonmaak door Bakker Schoonmaakbedrijf zorgt u  voor een blinkend eindresultaat van het bouwproject. Geen bouwstof, kitresten of verfresten meer. Glanzende ramen en blinkende deurklinken. Ga voor een top resultaat met de opleveringsschoonmaak van door Bakker Schoonmaakbedrijf. 

“Lever een perfect eindresultaat van het bouwproject met de bouwschoonmaak door Bakker Schoonmaakbedrijf”

Bouwschoonmaak door Bakker Schoonmaakbedrijf Groningen

De eindoplevering van bouwprojecten brengt veel stress met zich mee. De tijd is beperkt, u wilt een feilloos eindresultaat tonen aan de opdrachtgever en de puntjes moeten nog op de i. Een belangrijke voorwaarde voor een goede oplevering is dat het bouwproject schoon is. De sporen van de bouw of verbouwing mogen niet meer zichtbaar zijn. Verf- en kitresten moeten zijn verwijderd, het fijne bouwstof opgezogen en de ramen weer kraakhelder. Bakker Schoonmaakbedrijf helpt u graag met de opleveringsschoonmaak. Samen met u gaan we voor een blinkend eindresultaat en een tevreden opdrachtgever.  

Opleveringsschoonmaak is noodzakelijk

De schoonmaak van een bouwproject voor de oplevering is noodzakelijk. De hoeveelheid stof en rommel die ontstaat tijdens een verbouwing is enorm. Dit valt natuurlijk niet te voorkomen, maar het doet wel afbreuk aan het eindresultaat. Bij een oplevering waar geen opleveringsschoonmaak is uitgevoerd zijn de bouwresten namelijk nog goed zichtbaar. Het renovatieproject of nieuwbouwproject ziet er hierdoor uit als een bouwput. Dat wilt u ten alle tijden voorkomen. De opleveringsschoonmaak is daarom ontzettend belangrijk en vereist specialistische reiniging. Met professionele schoonmaakmiddelen en schoonmaaktechnieken zorgt Bakker voor een grondige reiniging. U zorgt hiermee voor een perfect eindresultaat van het bouwproject, leefbaar en klaar voor gebruik. 

Waaruit bestaat een bouwschoonmaak?

De schoonmaak voor een bouwoplevering vergt een grondige aanpak. U wilt immers dat alle ruimtes er stralend uitzien en klaar zijn voor gebruik. Bij een bouwschoonmaak worden de bouwresten opgeruimd, het ultrafijne stof opgezogen en verfresten verwijderd. Bakker Schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat u een perfect eindresultaat kunt tonen aan de opdrachtgever. Wij voeren onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • Glasbewassing.
  • Reiniging van vloeren.
  • Verwijderen van cementsluier.
  • Bouwstof opruimen.
  • Kalkresten verwijderen.
  • Tegels schoonmaken.

Wij helpen u graag met een snelle en professionele schoonmaak op locatie. Wij hebben alle middelen en technieken in huis om u te helpen met een voorspoedige bouwoplevering.

Bouwschoonmaak Groningen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de bouwschoonmaak voor uw bouwproject in Groningen, Drenthe of Friesland? Dan bent u bij Bakker Schoonmaakbedrijf aan het goede adres. Wij hebben veel ervaring met opleveringsschoonmaak en helpen u met een schoon en hygiënisch resultaat. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. 

Werkwijze van Bakker Schoonmaakbedrijf Groningen

Geen enkel bouwproject is vergelijkbaar en de werkzaamheden verlopen ook altijd anders dan gepland. Daarnaast heeft iedereen andere eisen. Bakker Schoonmaakbedrijf stemt daarom graag met u af hoe wij te werk moeten gaan. Samen met u stellen we een plan op en bespreken alle punten van opleveringsschoonmaak. Zo bent u zeker van een schoon eindresultaat en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis helpen wij u aan prachtig eindresultaat! We geven u een schoon, verantwoord en hygiënisch eindresultaat. Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. 

“Erg fijn schoonmaakbedrijf. De mensen zijn kundig en zeer secuur. Prettig om mee samen te werken! Ik kan Bakker schoonmaakbedrijf zeker aanraden.”

5/5
Jarik Oosting

“Bakker Schoonmaakbedrijf staat voor professionaliteit, vakkundige medewerkers en kwalitatief erg goed. Korte lijnen, direct schakelen, scherpe offertes en betrokken bij hun klanten!”

5/5
Jeanet De Groot

“Echt een fantastisch bedrijf, met zeer kundig en goed opgeleid personeel.”

5/5
Eddie de Vries

Ons Schoonmaakbedrijf

We zijn een hecht familiebedrijf gelegen aan de Friesestraatweg 428-1 te Groningen. Onze eerste schoonmaakklus dateert uit 1928. Wij kunnen u dan ook met trots zeggen dat vele klanten u de afgelopen jaren, sterker nog decennia, zijn voorgegaan. Wij zijn gespecialiseerd in het dagelijks schoonhouden van onder andere:

Bakker schoonmaakbedrijf staat voor u klaar

Bakker Schoonmaakbedrijf bestaat al ruim 90 jaar. Met deze ervaring en kennis is geen enkele schoonmaakklus ons te groot of te gek. Wij willen voor iedere klant een verantwoord, schoon en hygiënisch eindresultaat. Met onze strakke communicatielijnen weet u ook altijd waar u aan toe bent! U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. 

Meer Informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. Wij staan u graag te woord. Het is ook altijd mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen bij ons! 

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?