Over Bakker Schoonmaakbedrijf

Een familiebedrijf met een lange historie..

Bakker Schoonmaakbedrijf

Een familiebedrijf met een lange historie - Bakker Schoonmaakbedrijf

Periodieke reiniging van het luchtkanaal

Bakker Schoonmaakbedrijf is ruim 90 jaar geleden opgericht. Van oorsprong zijn wij gevestigd in Groningen, maar we zijn ook actief in Drenthe en Friesland. Onze jarenlange ervaring geeft u de garantie voor het beste resultaat. En dat mag u ook ten alle tijden van ons verwachten. Met onze kennis en ervaring kunnen wij ook de beste resultaten voor elke klant leveren.

Onze missie is een schoon, hygiënisch en verantwoord resultaat bij elke klus die wij uitvoeren. Maar een schoon resultaat is niet alleen onze missie. We vinden het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent. Daarom hanteren wij altijd strakke communicatielijnen, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. We maken duidelijke afspraken met u vooraf en houden u altijd op de hoogte van de werkzaamheden. Zo staat niemand voor verrassingen en weet u altijd waar u aan toe bent.

Door de jaren heen wij ons ontwikkelt in verschillende specialistische schoonmaakdiensten, zoals:

Voor alle diensten geldt dat u een goed, verantwoord en hygiënisch resultaat mag verwachten. Bovendien denken wij graag met u mee. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor kantoorschoonmaak, bieden wij altijd onze conciërgediensten aan. Hiermee bieden wij u een compleet plaatje. Dat betekent ook dat u niet meerdere bedrijven hoeft in te huren voor diensten die wij ook kunnen verzorgen.

Ons team staat 24 uur per dag voor u klaar

Ons team staat altijd voor u klaar. Heeft u een kleine noodsituatie? Geen probleem wij helpen u graag. Bel ons gerust en wij komen u zo snel mogelijk helpen. We vinden het belangrijk dat u ons altijd kunt bereiken. Zo heeft u niet alleen altijd een schoon en hygiënisch resultaat, maar bent u ook altijd geholpen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over ons of wilt u onze hulp? Neem dan zeker contact met ons op! We helpen u graag!

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?