Van glasbewassing tot interieurschoonmaak!

Uw specialist in schoonmaak uit Groningen

Wij van Bakker Schoonmaakbedrijf zijn gespecialiseerd in de schoonmaak en wij kunnen u hierin op vele vlakken van dienst zijn. Met ruim 95 jaar schoonmaak ervaring kennen wij deze markt tot op onze duim. Geen schoonmaak uitdaging zal dan ook voor ons te groot of te gek zijn. Door onze rijke ervaring kunnen wij anticiperend te werk gaan en verder vooruitkijken dan de concurrent. Bovendien werken wij bij al onze diensten snel, schoon, hygiënisch, verantwoord en met goed opgeleid personeel. Ook houden we de communicatielijnen graag strak, zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

Neem gerust een kijkje op onze website en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u een nieuwe uitdaging voor ons? Of heeft u misschien een vraag? Schroom niet en neem gerust contact met ons op.

“Erg fijn schoonmaakbedrijf. De mensen zijn kundig en zeer secuur. Prettig om mee samen te werken! Ik kan Bakker schoonmaakbedrijf zeker aanraden.”

5/5
Jarik Oosting

“Bakker Schoonmaakbedrijf staat voor professionaliteit, vakkundige medewerkers en kwalitatief erg goed. Korte lijnen, direct schakelen, scherpe offertes en betrokken bij hun klanten!”

5/5
Jeanet De Groot

“Echt een fantastisch bedrijf, met zeer kundig en goed opgeleid personeel.”

5/5
Roelie Schoonbeek

Zij gingen voor Bakker Schoonmaakbedrijf

Werken bij het leukste schoonmaakbedrijf van Groningen?

Ons Schoonmaakbedrijf

We zijn een hecht familiebedrijf gelegen aan de Kaskinenweg 22 te Groningen. Onze eerste schoonmaakklus dateert uit 1928. Wij kunnen u dan ook met trots zeggen dat vele klanten u de afgelopen jaren, sterker nog decennia, zijn voorgegaan. Wij zijn gespecialiseerd in het dagelijks schoonhouden van onder andere:

KWALITEIT IS ONZE KRACHT!